2 Appartementen verhuurd in de wijk / buurt Sluizeken-Tolhuis-Ham in Gent

Wonen in de wijk / buurt Sluizeken-Tolhuis-Ham in Gent

Over de wijk / buurt Sluizeken-Tolhuis-Ham in Gent

De wijk Sluizeken-Tolhuis-Ham is een wijk in Gent, België. De wijk is gelegen in het noorden van de stad en is een rustige en groene wijk, met veel groen en water. De wijk is vooral bekend om haar natuurgebieden, waaronder het Sluizeken en het Tolhuis. Deze gebieden bieden vele wandel- en fietspaden en zijn een populaire bestemming voor recreatie en ontspanning.

De wijk Sluizeken-Tolhuis-Ham is een wijk met veel woningen, waaronder eengezinswoningen, rijwoningen en appartementen. Er zijn ook enkele grote industrieterreinen in de wijk, waaronder de Sluizekenhaven en het Tolhuisterrein.

Er zijn enkele winkels en supermarkten in de buurt, maar de wijk is vooral gericht op wonen en recreatie. Er zijn diverse scholen in de buurt, waaronder basisscholen en middelbare scholen. Er zijn ook diverse sportfaciliteiten in de buurt, waaronder voetbalvelden, een zwembad en een fitnesscentrum.

Er is een goede verbinding met openbaar vervoer in de buurt, met een tramhalte en een bushalte in de buurt. Er zijn ook vele fietsenstallingen en de wijk is goed bereikbaar met de fiets. Er zijn diverse parkeerplaatsen in de buurt, waaronder openbare parkeerplaatsen en parkeergarages.

Sluizeken-Tolhuis-Ham is een rustige en groene wijk, met veel groen en water. De wijk is vooral bekend om haar natuurgebieden, waaronder het Sluizeken en het Tolhuis. Deze gebieden bieden vele wandel- en fietspaden en zijn een populaire bestemming voor recreatie en ontspanning. De wijk is een goede locatie voor mensen die op zoek zijn naar een rustige en groene omgeving, met goede recreatiemogelijkheden. De wijk is ook een goede locatie voor mensen die werken of studeren in de stad, aangezien er een goede verbinding met openbaar vervoer is. De buurt is goed bereikbaar met openbaar vervoer, fiets en heeft voldoende parkeergelegenheid.