1 Appartement te huur in de wijk / buurt Afsnee in Gent

Wonen in de wijk / buurt Afsnee in Gent

Over de wijk / buurt Afsnee in Gent

Afsnee is een wijk in Gent, België. De wijk is gelegen in het noorden van de stad en is een rustige en groene wijk, met veel groen en water. De wijk is vooral bekend om zijn natuurgebieden, waaronder het Afsneeveld en het Blaarmeersen. Deze gebieden bieden vele wandel- en fietspaden en zijn een populaire bestemming voor recreatie en ontspanning.

De wijk Afsnee is een wijk met veel woningen, waaronder eengezinswoningen, rijwoningen en appartementen. Er zijn ook enkele grote industrieterreinen in de wijk, waaronder de Afsneehaven.

Er zijn enkele winkels en supermarkten in de buurt, maar de wijk is vooral gericht op wonen en recreatie. Er zijn diverse scholen in de buurt, waaronder basisscholen en middelbare scholen. Er zijn ook diverse sportfaciliteiten in de buurt, waaronder voetbalvelden, een zwembad en een fitnesscentrum.

Er is een goede verbinding met openbaar vervoer in de buurt, met een tramhalte en een bushalte in de buurt. Er zijn ook vele fietsenstallingen en de wijk is goed bereikbaar met de fiets. Er zijn diverse parkeerplaatsen in de buurt, waaronder openbare parkeerplaatsen en parkeergarages.

Afsnee is een rustige en groene wijk, met veel groen en water. De wijk is vooral bekend om zijn natuurgebieden, waaronder het Afsneeveld en het Blaarmeersen. Deze gebieden bieden vele wandel- en fietspaden en zijn een populaire bestemming voor recreatie en ontspanning. De wijk is een goede locatie voor mensen die op zoek zijn naar een rustige en groene omgeving, met goede recreatiemogelijkheden. De wijk is ook een goede locatie voor mensen die werken of studeren in de stad, aangezien er een goede verbinding met openbaar vervoer is. De buurt is goed bereikbaar met openbaar vervoer, fiets en heeft voldoende parkeergelegenheid.