Waar kan ik opletten tijdens een bezichtiging van een Appartement in Gent?

Ga je binnenkort naar een bezichtiging van een Apartment in Gent die aangeboden wordt op ApartmentsGent ? Leuk! Hieronder lees je waarop je kunt letten tijdens deze bezichtiging van de Apartment in Gent.

Kan je al je spullen kwijt in de Apartment? Mag je wijzigingen in de Apartment aanbrengen, zoals de muren verven? Waar kan je je fiets stallen? Indien je een auto hebt kan een parkeerplek of een parkeervergunning handig zijn.
Mag je foto’s maken tijdens de bezichtiging van de Apartment in Gent?

Zijn er huisgenoten? Voldoet de Apartment voldoende aan je verwachtingen? Hoe kan je de Apartment inrichten? Wat zijn de afmetingen van de Apartment (alvast voor de inrichting) ;) ? Kan je ook spullen overnemen van de vertrekkende huurder?

Zijn er voorzieningen in de wijk die van belang zijn voor jou? (supermarkt, postkantoor, fitness, etc. ) Zijn er aansluitingen van het openbaar vervoer in de buurt van de Apartment in Gent? Past de sfeer van de wijk en levensstijl van de bewoners bij je? Hoe ligt de eventuele buitenruimte (tuin, balkon, terras) ten opzichte van de zon? Hoe ziet de Apartment er aan de buitenkant uit? Is de buitenkant van de Apartment goed onderhouden?

All FAQs